Kerst is coming

Hallo allemaal,
 
 
Eventjes een update voor de kerst, We hebben weer heel veel nieuwe foto’s van ons nieuwe poly poesje ontvangen, of wordt het toch het katertje. Het hangt allemaal op hoe de twee zich ontwikkelen, dus afwachten en foto’s kijken.
Tevens is er een katertje geboren, een blauwe, maar ook hier gaan we even wachten hoe hij zich ontwikkeld alhoewel hij er wel erg goed uitziet. Ook moet er nog een nest geboren worden waar eventueel een kater in kan zitten voor ons.
We gaan 6 a 8 weken wachten en zien hoe hij zich ontwikkeld en dan gaan we kijken.
 
Met de voorbereidingen in huis zijn we bijna klaar, alleen moeten de ballen nog in de kerstboom in de serre. We zijn begonnen met de kale boom en een paar dagen later de lichtjes. Iedere dag wat versieringen erbij, maar Charlotte haalt ze er bijna net zo snel weer uit als wij ze er in hangen. Maar uiteindelijk gaan we zondag de ballen er toch maar in hangen, samen met alle slingers.
 
De cadeautjes voor onder de boom worden dit jaar in Westzaan onder de boom gelegd, daar zijn we de eerste Kerstdag en daar gaan we ook van het kerstdiner genieten. Helaas kan de oppas niet, dus kunnen we niet blijven overnachten. Tweede kerstdag zijn we lekker thuis en gaan we gourmetten.
De rest van de week lekker vrij en dan wat klussen aan de badkamer, even een nieuwe badkamer maken, in arabische stijl dit keer. Alleen een lamp moeten we nog zien te vinden.
 
 
Anneke & Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s