van alles en nog wat op deze zonnige dag

Hallo allemaal,
 
 
Het is alweer de 26e april, het is lekker weer en dus kunnen de katten lekker naar buiten in de kooi. Je kunt zien dat ze er van genieten, lekker in het zonnetje in hun dikke bontmantels .
 
Aswad heeft zich erg goed aangepast in huize Vaskebjorn, hij loopt hier rond met z’n staart omhoog en loopt ook lekker buiten rond alsof hij nooit anders gedaan heeft.
Aswads’ fevercoat gaat ook de goede kant uit. je kunt duidelijk zien dat hij zwarter geworden is. Al met al gaat het lekker en na de zomerstop kan hij ook wel mee naar de show. In oktober is er ook nog een TICA show in Braunschweig en daar kan/mag hij ook heen uiteraard, maar dat is nog ver weg .
 
Met Aradia gaat het ook erg goed, ze heeft lekkere dikke poten (maar ja het is een poly dus dat is nogal logisch ) en een erg lekkere vacht. Ik denk dat als ze op show zou zijn mensen niet eens zouden kunnen zien dat ze niet gewassen is.
 
Feme is nog steeds niet krols dus daar moeten we even kijken wat te doen, we hebben wel een "noodoplossing" in huis maar dat vereist nogal wat timing en planning omdat de kater in Berlijn woont.
 
 
Groetjes
 
 
Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s