De grote operatie.

Hallo allemaal,
 
Weer even een berichtje uit Almere.
Gisteren was het een spannende dag. We hadden namelijk een tijdje geleden besloten Zayra en Ocean te laten helpen en dat is dus gisteren gebeurd.
 
Gisterochtend de honden naar de dierenarts gebracht. Aldaar aangekomen deed ik de achterklep open en Zayra en Ocean dachte, ha leuk … feest, en vlogen naar binnen. We waren een tikkie vroeg dus moesten  we wachten. Na een korte tijd mochten we naar binnen en kregen de dames een middel toegediend om lekker te gaan slapen. Gelukkig waren ze wel als eerste aan de beurt.
 
Ik moest gewoon naar min werk dus op naar Hoofddorp. Om 11 uur gebeld met de dierenarts en alles was erg goed gegaan, maar uiteraard sliepen de twee nog. In de middag kon ik weer bellen om te kijken of Zayra en Ocean al wakker waren en zowaar … ze waren al wakker. De auto weer ingeladen en op naar Almere om de dames op te halen. Ze waren redelijk te spreken dus dat was wel handig (ze konden zelf naar de auto lopen Open mond)
 
Eenmaal thuis gekomen de dames weer uitgeladen en naar binnen gebracht. Alles was nog steeds in orde. Zayra moest nog wel even spugen, maar ja wat wil je na zo’n operatie.
 
Ondertussen is het een dag later. Zayra is erg goed te pas en weer net zo tierig als voor die tijd. Ocean voelt zich nog niet optimaal en vind zichzelf nog erg zielig, maar er zit progressie in.
 
Het enige nadeel is nu dat ocean steeds aan de wond wil zitten en dat mag natuurlijk niet. We zitten dus de hele dag in haar nek om te zorgen dat ze van het litteken afblijft. Daardoor kunnen we niet veel doen en dat is wel lekker rustig Knipoogje.
 
Groetjes
 
 
 
Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s