Feme heeft eindelijk een vriendje

Hallo allemaal,
 
 
We zijn er eindelijk achter, Feme is slechts een maal per jaar krols. De vorige keer was namelijk 3 okrober 2006. En afgelopen dinsdag avond is ze weer krols geworden. We dachten bij ons zelf, het zal wel niet, maar woensdag was ze nog steeds krols. En dan beginnen de problemen pas echt. Onze eigen Aswad is nog te jong en weet nog van niks, dus hij was geen optie.
Maar waar haal je dan zo snel een kater vandaan die en dekt en nog aan onze wensen voldoet. Dat werd dus flink rondbellen. Nadat we een aantal mensen gebeld, waarvan sommige niks hadden en sommige niet thuis waren, hadden we in een keer een helder idee. Laten we ……… eens bellen. En ja hoor die was thuis en de kater had eigenlijk ook wel zin.
Dus ‘s-avonds na het eten, de kat ingepakt en de hele wereldreis naar …….. ondernomen. We hebben Feme maar direkt bij de kater gezet en eigenlijk ging het erg goed. Later is ze nog wel achter de dozen gekropen die er ook nog stonden.
Vrijdag ochtend was alles weer goed met Feme, ze liep vrolijk rond en ook de kater was erg attent. Later op de dag is ze dus gedekt.
Nu is het zaterdag en we hopen dat ze nog een paar keer gedekt is, maar daar gaan we eigenlijk gewoon van uit. Misschien halen we haar vanavond weer op en anders halen we haar zondag op (zoals oorspronkelijk ook ons idee was)
 
Als alles goed gegaan is en ook goed blijft gaan moeten de kittens op 2 december geboren worden, maar ja dat is dus afwachten. Het grote aftellen is in ieder geval begonnen en over drie weken weten we dus meer.
 
Zoals jullie begrijpen zitten we hier dus flink te duimen, Feme is namelijk een erg mooie poes en het zou erg jammer zijn als zij geen kittens zou krijgen.
 
Groetjes
 
 
Anneke & Richard

1 thought on “Feme heeft eindelijk een vriendje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s