Lehre 5 okt

Hallo allemaal,
 
 
Even een korte show update, Vanmorgen hebbe we ons richting Brauschweig begeven voor onze eerste Tica show. Om het ook meteen goed te doen doe we 12 ringen.
 
We hebben Aswad en Aradia meegenomen.
 
Omstreeks 1 uur kwamen we aan in ons hotel. Alles uitgeladen en naar boven gesleept. Toen alles binnen was mochten de katten even rondrennen in de kamer en dat vonden ze niet verkeerd. Daarna zijn we even op verkenningstocht gegaan om te kijken waar de hal was. Dit was wel een erg handige zet omdat het adres waar de hal zich moest bevinden niet het adres is waar de hal zich bevond en dus kon de navigatie het niet vinden.
 
Om een uur of 5 weer terug naar het Hotel om de katten nog wat op te fluffen en daarna naar de "early check-in party". De katten konden al door de veterinaire keuring en dat is natuurlijk lekker voor de showdagen. Ook was er en buffet dus alles was erg goed geregeld. Al met al dus gezellig.
 
Daarna weer terug naar het hotel waar de bar nog open was. Met een aantal kattenmensen nog nagezeten. Nadat de drankjes op waren en de bar weer dicht zijn we maar naar de kamer gegaan. Aswad en Aradia laggen lekker te dutten dus die waren al op hun gemak. Het was ook bedtijd want om 7 uur gaat de wekker weer.
 
Nu gaan hier de luiken dicht dus tot morgen, dan volgt het verslag van de eerste dag en het aansluitende gala-diner.
 
 
Groeten,
 
 
Anneke & Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s