Aradia heeft kittens / Aradia has kittens

Hallo allemaal,
 
Eindelijk is het zover. De kittens zijn aangekomen. In zijn totaal heeft Aradia zes kittens. Het setje bestaat uit 3 zwart gestreepte poly katers en 3 zwart gestreepte non-poly dames. Moeder en kinderen maken het goed en uiteraard nemen ze felicitaties in ontvangst Hot. Er is ook een webcam in de webkamer en die is te bereiken via Babykamer cam.
 
Meer nieuws volgt later.
 
Groeten
 
Anneke & Richard

Hi everybody,

 
Finally it is time. The kittens arrived. In total Aradia had six kittens. There are 3 black mackerel poly boys and 3 black mackerel non-poly girls. Mother and kids are doing very well and of course you can congratulate them Hot. There is also a webcam in the nursery wich you can reach through Nursery cam.
 
More news later on.
 
Regards,
 
Anneke & Richard

1 thought on “Aradia heeft kittens / Aradia has kittens

  1. Hallo Anneke en Richard,
     
    Van harte gefeliciteerd nogmaals en we zijn trots op Aradia en haar mooie kleine kroost. Wederom vandaag weer meerdere keren mee zitten kijken via de cam. Ja, want ook onze "zoon" ligt er tussen te genieten 🙂 Echt zo\’n leuk initïatief van jullie om dit alles zo in beeld te brengen. Wat ik hier ook wel even wil vermelden is dat ik jullie als mensen achter VASKEBJORN en de verzorgers van de cattery bijzonder betrokken vind, je merkt dat jullie dit echt vanuit jullie hart doen…….en hoe jullie de eventuele nieuwe verzorgers er ook bij betrekken, onze supercomplimenten daarvoor. Zo nu ga ik weer ff naar onze "zoon" kijken maar ik vond dat zoiets ook wel eens gezegd mocht worden. Daarom even deze reactie van ons tussen door en we kijken uit naar de 23ste dan zien we ze in het eggie…… YEAHHH! Tot dan genieten we mee via de cam 🙂
     
    Groetjes Harm & Miranda 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s