Kittens Feme week 12

Hallo allemaal,
 
ook nog een korte update van de kittens van Feme. Het vijftal gaat erg goed. De kittens zijn naar de dierenarts geweest voor de laatste controle en hun tweede enting. Zoals we eigenlijk al verwachtten ware de 5 helemaal in orde, alles functioneerde zoals het moest en dat is toch ook wel weer een geruststelling. Ze hebben dus nu ook hun tweede enting gehad en uiteraad zijn ze ook gechipt. Het was wel druk bij de dierenarts, er was een hele rits stagiaires die nog een poly wilden zien. Doordat we de tweede enting ook altijd op de praktijk van de dierenarts doen heeft het grut nu dus ook ervaring met het auto rijden. Maar dat was duidelijk geen probleem, we hebben ze namelijk niet echt gehoord Uitgestoken tong.
 
Omdat de kittens bijna wegaan hebben we ook weer gebruik gemaakt van onze aloude Vaskebjorn traditie en moest het 5-tal dus op de foto bij de fotograaf. Na jaren dezelfde fotograaf te hebben gebruikt zijn we dit keer overgestapt naar Michiel Lebbink en we kunnen alleen maar vol lof zijn. De sfeer was uitstekend en de hele fotosessie ging uitermate ontspannen. Er zijn erg veel foto’s gemaakt en er zitten erg mooie foto’s bij (we hebben uiteraard al een preview gehad). Al met al een echte aanrader dus en ook bij het nest van Aradia willen we Michiel weer voor de foto’s. Een bijkomend voordeel is ook nog eens dat Michiel aan huis komt waardoor de kittens in hun eigen omgeving zijn en daardoor ook goed op de foto te zetten.
 
Maar ja aan al het leuke komt ook dit keer weer een eind. Het is bijna zover dat de kittens weg mogen. Zaterdag gaan Subhi en Sariyah (Uncas) naar hun nieuwe huis en Zondag moeten we helaas afscheid nemen van Thurayyah. Noor blijft nog een tikkie langer en Layla …. tja die blijft gewoon bij ons Verhit.
 
We hebben alle spullen bij elkaar voor de grote volksverhuizing alleen moeten we het survivalpakket nog even in de kittenspulletjes reiskist gepakt worden. Het is te hopen dat de nieuwe eigenaars niet al te klein wonen want we hebben wel wat leuke kleine dingetjes gevonden, zoals daar is : ……………
 
 
Grapje dat blijft natuurlijk wel een verassing Open mond.
 
Zo wegens overvloedig veel tijd is deze tekst alleen in het nederlands, de engelse volgt wel wat later.
 
Groetjes
 
Anneke & Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s