Kittens Aradia week 5

 

Hallo allemaal,

De klok tikt door. De kittens van Aradia zijn vandaag 5 weken en ze liggen goed op schema. Afgelopen vrijdag zijn ze voor het eerst ontwormd en daar hebben ze wel even last van gehad. Gelukkig hebben ze de vertraging in de groei meer dan goed gemaakt Verhit. De kittens zijn al redelijk over op vast eten waarbij kittenpap het minst in de smaak valt. Het favoriete eten is natuurlijk dat van moeders en die is lekker op de tand, ze eet alleen nog maar luxe blikjes zoals Felina Porta.  De kittens scheuren ook al lekker door de woonkamer. Zodra ze de kooi uit mogen racen ze alle kanten op en zodra ze moe zijn komen ze lekker weer terug om te slapen.

Ook hebben we eindelijk de kleuren goed kunnen bepalen en er zitten wat onverwachte kleuren bij. Er zitten namelijk twee zilveren kittens in het nest en dus moet Aradia ook zilver zijn alhoewel je dat niet echt kunt zien. De definitieve kleuren zijn : 

Angmar P.

Zwart zilver gestreept

Duvessa

Zwart zilver gestreept

Moya

Zwart gestreept

Edana

Blauw creme schildpad

Khamul P

Zwart gestreept

Moeders is weer krols geworden dus die hebben we maar aan de pil gezet voor de zekerheid, je weet maar nooit wat Aswad uitspookt. Maar al met al een lekkere week, we zijn erg tevreden.

Groeten,

Anneke & Richard


Hi everybody,

The clock is ticking. Aradia’s kittens are 5 weeks today and they are on schedule. Past Friday they got their first worm-treatment and they had a slowdown in growth afterwards. Luckily they mad it all up and some extra  Verhit. The kittens are eating solid food in the meantime and kitten porridge is the least favorable. Off course they like moms food most and she only eats expensive food at the moment such as Felina Porta. The kittens are already racing around in the living room. As soon as they are allowed out of the cage they disappear in all directions and as soon as they are tired they return to get some sleep.

Also we finally sorted out the colors and came up with some surprises as there are two silvers in the litter. So mom also has to be silver although it does not show. De definitive colors are :

Angmar P.

Black silver mackerel

Duvessa

Black silver mackerel

Moya

Black mackerel

Edana

Blue creme tortie mackerel

Khamul P

Black mackerel

Mom got in heat again so we gave her the pill just to be certain, you never know what Aswad is up to. But it was a nice week and we are very satisfied.

Regards,

Anneke & Richard

2 thoughts on “Kittens Aradia week 5

 1. Hi Anneke & Richard,
   
  Ook wij mochten aanwezig zijn op het verjaardagsfeestje van de kleintjes afgelopen woensdag de 19de, en we hebben genoten. Wat zijn ze veranderd en gegroeit! We werden natuurlijk weer ontzettend gastvrij ontvangen door Anneke en Richard zelf en hadden van te voren erop aangedrongen dat wij zelf iets lekkers mee wilden nemen voor bij de koffie (was ff zeuren) maar uiteindelijk werd er mee ingestemt. Toen we binnen waren mochten de kleintjes ook vrij rondlopen, wat een feest (meer voor mijzelf geloof ik, dan voor de kleintjes zelf) Het duurde dan ook niet lang toen ik mijzelf erop betrapte dat ik er als volwassene op handen en kniën tussen zat te kroelen! Ook een indruk die je achterlaat bij mensen die je voor de tweede keer bezoekt :-). Sorrie ik kan er niets aan doen, komt door die aandoelijke mooie kleine rakkers. En weet je wat het hele bijzondere was? Toen ik te druk op de grond bezig was hoorde ik ineens naast mij door Harm roepen, kijk eens Miranda Kama komt uitzichzelf al naar mij toe…..! Toen ik dan ook opzij keek zag ik dat Kama en Harm zich samen erg goed en leuk aan het vermaken waren. Ik vroeg aan Harm, is ie uitzichzelf op je schoot gesprongen dan? Ja zei Harm, al de hele tijd……! Anneke zei toen, als je stil zit dan komen ze meestal naar diegene toe? Dat is voor mij een probleem stilzitten met al dat kneuterige om mij heen (moet ik toch iets anders verzinnen om straks de aandacht van Kama te gaan krijgen) Hij is zoooooooooo leuk die flapvoet van ons. We hebben ons ook deze keer weer van de bank af moeten slaan want op de één of andere manier vliegt de tijd bij Anneke en Richard. Toen we weer richting huis reden moest ik natuurlijk veel aanhoren hoe leuk Kama bij Harm was gaan zitten en spelen, stiekum was ik hardstikke jaloers natuurlijk maar, we hebben een vervolgafspraak en dan heb ik gewoon een nieuwe (slijm)tactiek…….:-)
   
  Anneke & Richard wederom erg bedankt voor deze gezellige voorbij gevlogen middag die medebewoners van jullie in, poezen / katten en hondenjassen, die boffen maar wat met jullie.  
   
  groetjes Harm & Miranda

 2. Anneke & Richard,
   
  Na weken ook erg onder de indruk te zijn geraakt van Edana is vandaag toch de kogel door de kerk gegaan hier bij ons. Doordat ik meerdere malen wanneer ik met mijn laptop naast mij opmerkingen maakte ten aanzien van het super uitdagende en leuke gedrag van Edana zei Harm dat het ook voor Kama (Khamûl) het wel erg leuk is als hij een zusje mee zou kunnen nemen……, nou dat heeft ie toen niet tegen een dove gezegd. Alleen had ik zelf eerst zoiets van, laten we kijken hoe een maine coon überhaubt bevalt! Tja dan had ik alleen de laatste 1 1/2 week niet meer naar de kittencam moeten kijken en, al helemaal ze in het eggie niet moeten zien. VERKOCHT ZWAAR VERKOCHT ben ik aan Kama maar zeer zeker ook aan Edana. Vandaar dat, toen ik vandaag weer riep dat ik Edana zo kneuterig vind Harm tegen mij zei; bel dan, bel ze op en vertel het want ook voor Kama is het leuk als hij zijn zusje mee kan nemen naar ons straks. En dat heb ik dus ook meteen gedaan en jullie een belletje gegeven dat wij ook graag Edana erbij willen :-). Dus nu hebben we er 2 een jongen en een meisje, GEWELDIG!!!!
   
  Groetjes Harm & Miranda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s