Op pad met de kittens / Out for a drive with the kittens

Hallo allemaal,

De kittens zijn 9 weken geweest dus hadden we ze beloofd dat ze een lekker stukje met ons mochten gaan rijden naar een leuke verassing. Daar hadden de kittens uiteraard wel oren naar, dus hebben we de sturdies maar naar beneden gehaald. Kittens erin (uiteraard de poesjes in de roze en de katers in de groene clip_image001). De kittens met kooi en al ingeladen en op naar de verassing. Op het eindpunt aangekomen waren we bij de dierenarts (en die had alle reserve krachten opgeroepen clip_image002). De kittens vonden dat allemaal geweldig uiteraard. Ze werden allemaal uitgebreid gevoeld, gehoord en bekeken met als eindresultaat dat ze allemaal gezond verklaard zijn. Na het onderzoek moest uiteraard de prik nog uitgedeeld worden maar dat vonden ze geen van allen erg, ze hadden alleen maar lol. Ook de terugreis ging heel voorspoedig en nu zijn er een paar aan het slapen en de rest rent door het huis en maakt zoveel mogelijk lawaai en/of rotzooi clip_image002.

Groetjes,

Anneke & Richard 


Hi everybody,

The kittens passed the 9 weeks so we promised them  to take them for a drive to a nice surprise. The kittens liked the idea so we took the sturdies down. Loaded the kittens in the sturdies (the girls in the pink one and the boys in the green one clip_image001). The cages including the kittens in the car and off we went. At the arrival point the kittens discovered we arrived at the vet (who also called in all back up aid clip_image002). They all liked that a lot. They were all feld, listened to and looked at with the end result that they were all declared healthy. After the check-up they also got their injections but the did not mind at all, they only had a lot of fun.. The trip back home also went very well. Now a couple are sleeping and the rest is running around and making as much noise and/or mess as possible clip_image002.

Greetings

Anneke & Richard

1 thought on “Op pad met de kittens / Out for a drive with the kittens

 1. Hi Anneke & Richard
   
  Nou dan kom ik er ook nog even achteraan huppelen want wij zijn op 9 april toen ze 7 1/2 week waren bij jullie en “onze” Kama en Dana op bezoek geweest. Helaas moesten we onze 1ste geplande bezoek van zondag 6 april verzetten naar woensdag 9 april omdat Harm ziek was. Daardoor wel een etentje gemist helaas……Ja dat hadden we aangeboden gekregen omdat we tijdens ons vorige bezoekje het over reizen en lekker traditioneel eten, kregen. Hierop werd er door Richard een Tunesische van aardewerk, gebakken potachtig iets waar je eten mee kan bereiden………uit de keuken gehaald ( we hebben gemeen dat we van reizen en traditionele keukens houden) en verteld dat je hier erg lekker eten in klaar maakt daarbij kwam ook nog eens een kookboek met foto’s van de gerechten die ermee gemaakt worden aan ons voorbij.
   
  Al kijkende pratende en stiekem kwijlend ( onze speekselklieren werden zintuiglijk erg gestimuleerd op dat moment) werkte bij Anneke en Richard zo,….Weet je wat, als jullie nog een keer een bezoekje willen maken langs jullie Kama & Dana voor dat jullie op vakantie gaan, dan komen jullie om zo en zo laat en eten lekker een hapje mee, als jullie dat willen hoor, zie maar even… dat bedoel ik nou met GASTVRIJE MENSEN. We durfden het niet aan om, ook nog te blijven eten omdat Harm in korte tijd 2x gevloerd is door een flinke griepaanval en we daarom afhankelijk waren hoe hij zich zou voelen die dag. Dit bezoek gingen we ook naar 2 kattenkinderen i.p.v. 1. J. Wij hebben Dana namelijk tussen het 1ste en 2de bezoek erbij genomen, ik was helemaal weg van haar door dat ik 24/7 naar die babycam heb zitten kijken. Ik ben gevallen vooral voor haar karaktertje zoals ik al eerder heb geschreven. De kleintjes waren precies 7 1/2 week en………..ik zag Dana als MIJN Dana, sorry onze Dana, voor het eerst en wat het bijzondere was, ze kwam regelrecht naar mij toe en bleef met me spelen YEAHHHHH terwijl ik de vorige keer nog zo jaloers was op Harm met Kama. Maar met Dana dat vond ik wel zo iets aparts! Dus je kunt wel nagaan dat ik dat ook telkens moest melden 🙂 en nog steeds trouwens, vond het zo\’n mooi moment die middag, we hadden meteen een superklik Dana en ik. Wat ook zo grappig en, een leuke bijkomstigheid was tijdens het bezoek waarin de eetplannen gesmeed werden?
   
  Ik was al een poosje bezig om een spiegelreflexcamera aan te gaan schaffen waar we dus ook over in gesprek kwamen naar aanleiding van hun mooie foto\’s (zie hun weblog) Laat Richard nu net overgestapt zijn naar een nieuwere spiegelreflexcamera en zijn “oude” in de aanbieding voor mij heeft, omdat hij een wat luxere uitvoering had aangeschaft en deze camera erg geschikt is om mee te beginnen, met extra’s aan toebehoren voor een leuke prijs ( dachten wij behalve Anneke.) Zitten we in de auto naar huis worden we gebeld……..hahahahahaa Richard moest de vraagprijs van Anneke verlagen, ze vond het te hoog, Harm en ik kwamen niet meer bij in die auto van het lachen en zagen het al helemaal voor ons. Richard was al erg netjes met zijn prijs met al die extra\’s die bij de camera zitten……Nee moet ie ons bellen en de prijs verlagen hahahahaha geweldig. Hebben jullie nu een beetje een indruk wat wij verstaan onder gastvrij, en met het hart op de juiste plek, verzorgers voor de huisgenoten die denken dat ze in een paradijsje wonen????
  Wij hebben weer enorm van ons bezoek genoten met jullie, Kama & Dana en de anderen huisgenoten, de rosé smaakte goed en ondertussen met onze Kama en Dana kunnen spelen en knuffelen en………met speciale dank namens ons aan Anneke ook nog eens mijn eerste echte spiegelreflexcamera aangeschaft ( want in de auto riep ik voor die prijs gelijk JAAAAAAAAAAAA) ahahhahahaa.
  Anneke & Richard, erg bedankt voor wederom een topbezoek bij onze kattenkinderen en jullie zelf 🙂
   
  Harm & Miranda
   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s