Angmar P in Apeldoorn

Hallo Allemaal,

Gisteren was het zover, Angmar is verhuisd naar Apeldoorn. Nadat we het “overlevingspakket” in de auto hadden gezet wat het tijd om Angmar op te zoeken en in de reiskooi te doen. Nou daar was hij het uiteraard niet mee eens. Ook tijdens de autorit was hij nogal aanwezig. Wat komt er een geluid uit zo’n klein katje zeg, erg verbazingwekkend. Toen we in Apeldoorn aankwamen was hij nog steeds aan het mauwen. Maar gelukkig waren we er toen snel. Vervolgens maar gelijk de verkeerde oprit opgereden. Allerlei mensen voor het raam die je dan ziet denken …. Wie zijn dat nu weer. Gelukkig kwam Roel toen aanrijden en bleek dat we de oprit ernaast moesten hebben. Eenmaal binnen maar meteen de reiskooi opengedaan en meneer loopt er met hoog opgeheven staart uit, zo van “heb ik dat nou niet goed gedaan die autorit, ben ik geen grote stoere vent”. Hij ging nog wel even onder de kast zitten, maar dat was meer in de trend van is alles wel snor hier onder de kast. Fleur (de dochter des huizes) kon niet echt wachten en liep de hele tijd achter Angmar aan om te kijken wat hij deed en uiteraard om met hem te spelen. Daar had hij tijdens zijn verkenningstocht ook nog wel even tijd voor. Na de koffie en de thee en het gebak hebben we ook het overlevingspakket maar uitgepakt. Alles lag meteen vol met spullen (tja als wij komen is het meteen een chaos, en wel helemaal als we een kitten meenemen). In de tussentijd hield Fleur Angmar wel bezig (of was het andersom). Gelukkig ging alles erg goed dus na verloop van tijd konden we de terugreis met een gerust hart beginnen. Angmar is helemaal thuis op zijn nieuwe adres.

Later op de dag hebben we per SMS en per e-mail al bericht gehad van Jill dat alles erg goed ging. Angmar lag rustig op de bank met Bas (hun andere Maine Coon) en lag lekker te slapen. Dus al met al is alles erg goed gegaan.

Foto’s hebben we in een fotoalbum geplaatst (Angmar in Apeldoorn) dus daar kunnen jullie allemaal kijken hoe goed het gegaan is.

Groetjes,

Anneke & Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s