Moya in Naaldwijk

Hallo Allemaal,

Vandaag hebben we Moya weggebracht. Het weer was gelukkig net wat beter dus we hoefden wat minder hard te lopen met het inladen. Dus zoals te doen gebruikelijk eerst het overlevingspakket in de auto en daarna Moya in de grote transportkooi. En daarna … op naar Naaldwijk. Het was lekker rustig op de weg dus we hadden net iets meer dan een uurtje nodig en dus had Moya even de tijd om lekker te mauwen. In Naaldwijk aangekomen werden we al opgewacht omdat Bianca en Rene bang waren dat we hert niet zouden vinden. Gezamenlijk naar boven en de kooi geopend. Mevrouw liep lekker parmantig de kooi uit en ging even alles verkennen. Dat ging erg goed. De andere katten waren er geloof ik nog niet helemaal uit wat ze van dat kleine ding moesten denken, maar al met al ging ook de eerste kennismaking erg goed. Na verloop van tijd ging Moya lekker in de paal liggen en kon ze lekker door de grote ramen naar buiten kijken. Na de gebruikelijke koffie en thee   …. en ja ook weer heerlijk gebak was het weer tijd om rommel te maken. De grote koffer werd uitgepakt. Na het bestuderen van de hele inhoud en nog wat drinken was het weer tijd om op de terugweg te gaan. Moya was ook lekker in slaap gevallen dus het was ook het geschikte moment.

In de tussentijd hebben we ook al weer bericht uit Naaldwijk gehad. Het gaat allemaal erg goed en ze is al dikke maatjes met Destiny. Ze heeft ook al gegeten en gedronken en ook de bak kan ze schijnbaar al vinden. Dus ook hier gaat alles goed.

Foto’s hebben we in een fotoalbum geplaatst (Moya in Naaldwijk) dus daar kunnen jullie allemaal kijken hoe goed het gegaan is.

Groetjes,

Anneke & Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s