Edana en Khamûl wachten ……….

Hallo allemaal,

Angmar en Moya zijn nu verhuisd en we hebben van beiden al bericht terug ontvangen. Met beiden gaat het erg goed en ze zijn al goede vriendjes met alle tweebeners. Met de meeste vierbeners gaat het ook goed dus ik denk dat de opvoed missie goed geslaagd is.

Nu moeten we alleen Khamûl en Edana nog wegbrengen, maar ja zoals al eerder gezegd, hun personeel is nog op vakantie. Intussen zit Edana al wel op de uitkijk zoals jullie op de foto’s kunnen zien. Ondertussen is alles ook al redelijk voorbereid dus het wachten is nu op het telefoontje vanuit Dronten, maar dat zal snel genoeg komen denk ik zo.

IMGP9472IMGP9473IMGP9474

De drie kleintjes gaan nog steeds goed, alleen zijn ze wat drukker tegenwoordig.

Duvessa is nog op zoek naar leuk nieuw personeel. Ze wordt er zo ongeveer al een beetje sippig van, ze denkt dat niemand haar leuk vind en dat terwijl ze zo mooi is. Maar ze heeft een goede therapeut dus dat komt ook helemaal goed hoor. Jullie hoeven dus geen zorgen om haar te hebben.

De webcam staat wat minder vaak online deze dagen. Daar is ook wel een logische reden voor, de kittens zijn meestentijds niet aanwezig omdat ze overal en nergens tegelijk zitten. Gelukkig moeten ze nog wel regelmatig slapen en dan zijn ze uiteraard volop in beeld.

Groetjes,

Anneke & Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s