Edana en Khamul zijn verhuisd

Hallo allemaal,

Het was zover, Miranda en Harm waren terug uit Portugal. Ze hadden ook Groenie weer opgehaald uit het kattenhotel (wel een goed hotel, want hij was een tikkie aangekomen Wink) en dus konden we de voorbereidingen gaan treffen om Edana en Khamûl weg te brengen. Dat was nog wel even organiseren, want het survivalpakket was een tikkie groter (het was voor twee kittens namelijk). Naast de standaard survival kist hadden we ook nog twee boodschappentassen nodig om alles in te stoppen. Nadat alles ingepakt was de hele lading maar in de auto geparkeerd en daarna de twee muizen opgezocht. Gelukkig waren ze makkelijk te vinden en dus ook zo in de reiskennel gepakt.

We hebben meteen ook maar besloten Duvessa niet meer in de kittenkooi te stoppen, ze zou er alleen met Kitty inzitten en dat vonden we een beetje zielig.

De rit ging heel voortreffelijk Edana en Khamûl hebben ongeveer een minuutje gepiept, dus dat viel weer erg mee. De rit was gelukkig ook maar kort, zo’n drie kwartiertjes.

In Dronten aangekomen stonden Miranda en Harm al voor het raam te wachten en kwamen ook meteen naar buiten gelopen. Dat was ook wel makkelijk, konden ze meteen een deel van dingen meenemen naar binnen. Binnen aangekomen hebben we de kleintjes even in de bench gezet zodat Groenie aan ze kon wennen, maar dat was eigenlijk met 15 seconden al geregeld dus toen was het rennen geblazen Open-mouthed. Om te vieren dat we de ukkies hebben gebracht werd er ook nog een fles champagne opengetrokken, dat was wel erg feestelijk. Ze hadden ook nog cadeautjes meegenomen, dus we zijn weer rijkelijk bedeeld Hot.

Ze hebben de hele tijd zitten spelen en Edana ontdekte al snel een nieuwe hobby. Vogeltjes zijn uit en vissen zijn in Smile. Er staat namelijk een aquarium op het aanrecht en ja … al dat bewegende eten is natuurlijk wel erg leuk om naar te kijken. De bak en het echte eten waren ook snel gevonden. Intussen was er voor ons ook eten in de vorm van tapas en dat vond Khamûl eigenlijk ook veel lekkerder. Die konden we dan ook de hele tijd van de tafel plukken Hot.

Na verloop van tijd waren Edana en Khamûl toch wel erg moe, ze gingen dan ook lekker slapen. Edana in de bench en Khamûl uitgebreid op de bank (op Miranda’s plek, dus die is ze mooi kwijt). Omdat ze zo lief lagen te slapen was het voor ons tijd om te gaan.

De terugrit ging ook vlotjes en dan kom je in huis en dan mis je toch wat. Er zijn een stuk minder kittens (alleen Duvessa en onze twee nieuwelingen Maru en Kitty en natuurlijk Layla) maar het is toch een stuk stiller in huis. Geen massa’s kittens die door de lamellen scheuren of spullen van het bureau gooien of die je weer uit de gootsteen moet vissen of die boven in de paal zitten en dan gaan schreeuwen omdat ze er niet uit kunnen……. vreemd, het is wel weer wennen.

Intussen hebben we ook al weer bericht ontvangen en het gaat erg goed met Edana en Khamûl, ze liggen lekker op de bank en vallen Miranda lastig terwijl ze op de laptop bezig is.

Gelukkig komt de vakantie eraan , dan kunnen we lekker ontspannen van de afgelopen drukke periode en vast plannen maken voor na de vakantie.

Groetjes,

Anneke & Richard

IMGP9518IMGP9520IMGP9521IMGP9523IMGP9525IMGP9527IMGP9529IMGP9534IMGP9588IMGP9591

1 thought on “Edana en Khamul zijn verhuisd

 1. Hallo Anneke en Richard,
   
  Miranda geeft even een eerste reactie namens ons Dana en Kama, maar jullie kunnen jullie gerust voor gaan bereiden op jullie welverdiende vakantie hoor :-)…….die lui hebben best een leuk huis en al die spullen die van huis uit met ons mee kwamen, daar vermaken we ons ook uitstekent mee. Die….. blij dat ik glij gordijnen vinden we erg tof, daar kunnen wij (Dana & kama)namelijk elkaar van twee kanten tegelijk aanvallen maar elkaar niet goed zien en omdat dat gordijn over de grond sleept glijden we alle kanten op hahaahhha gelukkig hebben we onze nagels als houvast zodat we niet te ver doorslingeren :-)) Dana ligt nu ook op het aquarium (lekker warm heb ik uitgevonden) Kama heeft ze ook ondekt ondertussen….Verder hebben we goed en lang geslapen en ook weer goed ontbeten vanmorgen…..Miranda zal proberen foto\’s erbij te voegen. In ieder geval bedankt voor alle liefde en goede zorg voor ons tot nu toe, jullie hebben leuke luitjes uitgekozen hihihihih. Tot de volgende keer dikke kus van ons XXXX Miranda zet een paar foto\’s op haar space want ze weet niet hoe ze ze hier naar toe moet plakken pppffffff…….jammer weer!
   
   
   
   
  Miranda namens
   
  Dana & Kama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s