Kittens Pucca week 1

Hallo allemaal,
 
Het is weer tijd voor de wekelijkse update. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen waren er dus 5 levend geboren kittens van Pucca. Jammer genoeg heeft de kleine muis het niet gehaald. Op zondag hebben we haar naar de dierenarts moeten brengen om haar in te laten slapen. Het bleek dat ze vocht in de longen had en dat werd haar te veel. De andere kittens hebben gelukkig nergens last van dus die gaan goed. Wel heeft het poesje (Ching) een dagje stilgestaan in de groei, maar dat was maar een dag.
Omdat de kittens nog weinig anders doen dan slapen en drinken en af en toe over moeders heen kruipen houden we het vandaag maar bij een voorstel rondje van het "grut". Omdat moeders de bijnaam "Pucca" heeft hebben alle kittens dus ook "pucca" namen
 
Hier komen ze …..
  1. Dit is een brown tabby katertje met witten voeten en zijn naam is Abyo. abyo
  2. Dit is een brown tabby poesje en ook zij heeft witte voeten en haar naam is Ching. ching
  3. Dit is een zwart katerje met witte voeten en zijn naam is Ssoso. ssoso
  4. En dit is een brown tabby katertje en ook hij heeft witte voeten en zijn naam is Mio. mio

En zoals gezegd, moeders bijnaam is Pucca pucca.

Als moeder doet ze het voortreffelijk, ze gaat alleen maar van het nest af als ze op de bak moet en dat wil ze nog zo min mogelijk op het moment. Als ze er heeeeeeel toevallig even niet is en de kittens piepen dan is ze binnen een seconde weer terug om te kijken wat er aan de hand is.

Ze ligt dus de hele dag te voeren. Het enige "probleem" is dat ze bij voorkeur op de warmhoudplaat ligt … zonder kleedje. Ze heeft het namelijk vanwege haar weelderige haarbos nogal warm. Dit kunnen we gelukkig makkelijk oplossen door een stukje van de plaat vrij te laten zodat ze daar kan gaan liggen.

Ondertussen hebben we ook al weer geteld wanneer de kittens al weer weg moeten en laat dat nou toevallig de week voor kerst zijn Tongue out, maar zo ver is het gelukkig nog niet.

Oh…. voordat we het vergeten, bij de fotoalbums staan een "paar" foto’s om de kittens te bekijken en via de homepage www.vaskebjorn.com hebben we ook een webcam (nurserycam) die in de werpkist kijkt.

Groetjes,

Anneke & Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s