Kittens Pucca week 2

Hallo allemaal,
 

Er is weer een weekje voorbij en dat wild dus zeggen dat de kittens al weer twee weken oud zijn. Moeder Pucca is nog steeds erg content met haar plek midden in de kamer. Niks geen stress en als ze even de benen wil strekken is alles in de buurt. Ondertussen is ze wel lekker kieskeurig geworden met het eten. Brokjes eet ze haast niet meer en blikvoer alleen nog maar als het duur is. Hoe duurder hoe beter zullen we maar zeggen. Ook heeft ze nog steeds een probleempje met kleedjes. Pucca vindt alles te warm en dan schopt ze de dekentjes aan de kant en gaat ze rechtstreeks op de warmhoudplaat liggen. De kittens kunnen zich gelukkig al erg goed bewegen en ook kunnen ze overal al overheen klauteren zonder problemen zodat Pucca voor hun nog steeds goed bereikbaar is.

Ondertussen hebben alle kittens ook al de ogen open en ze kunnen ook al lekker spinnen. Ze waggelen ook al af en toe erg koddig door de werpkist, waarbij ze dan zo nu en dan ook zomaar weer omvallen. Ze staan namelijk nog niet helemaal stevig op hun pootjes. Als Pucca niet helemaal goed ligt naar het idee van de kittens zijn ze wel erg luidruchtig, maar dat is meestal maar van erg korte duur. Melk drinken en piepen gaat namelijk niet zo goed samen.

Ook het groeien gaat naar tevredenheid. De ene dag wat harder dan de andere maar ze blijven keurig groeien. Volgende week begint de paptijd. Meestal met drie weken beginnen we met het voeren van “pap”, dus dat wordt weer een leuke tijd en dat levert ook wel mooie foto’s op van kittens die tot hun oren onder de pap zitten.

Aangezien het weer zaterdag is vandaag was het ook weer tijd voor “statie” portretten. Die kunnen jullie zien in fotoalbum op dit weblog. Ze zijn weer erg leuk geworden, alhoewel de een meer zin had dan de ander. Maar het zijn dan ook vier hele eigen karaktertjes.

Oh, vergeten jullie niet om ook even live in de wepkist te kijken, we hebben de camera’s niet voor niks opgehangen Hot.

Groetjes,

Anneke & Richard

1 thought on “Kittens Pucca week 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s