Kittens Pucca Week 10

Hallo allemaal,

 

Wederom is er een week voor bij gegaan in een bloed tempo. De muizen zijn nu al 10 weken oud en dat kun je ook wel merken. Je kunt ze overal vinden en dat is inclusief de plekken waar ze niet horen uiteraard.

Het ontwormen vorige week met Milbemax is ons wel beter bevallen. Alleen Ssoso had er wat last van, de rest had gelukkig nergens last van. Ha

Dit blog is wel een tikkie laat want het was een erg druk weekend. Zaterdag waren Kitty, Dominic, Shos en Marc op visite. We hadden zuurkool uit de oven gemaakt en dat smaakt uiteraard beter in een gezellig gezelschap. Ze hebben maar meteen Pucca en de kittens bekeken. Het voordeel van zo’n groep is wel dat er wat meer handen zijn. Shos heeft dan ook de hele avond voor portier van de kittens gefungeerd, waarvoor bij deze dank.

De zuurkool beviel goed en ze waren ook niet ontevreden over de kittens. Vooral Ssoso en Ching vielen in de smaak. Het was echt zo’n avond die voor herhaling vatbaar is.

Vandaag was het kittenbezoek dag. Eerst kwamen Sandra en Kayleigh. Ze kwamen naar Abyo kijken. Ook hebben ze besloten om Maru te nemen dus die werd ook uitgebreid bekeken en geaaid. Na de nodige knuffels voor de katten en een redelijke hoeveelheid thee was het voor hun tijd om naar de manege te gaan, dus was het weer tijd voor afscheid.

Na dit bezoek konden we snel even een broodje eten en was het al weer tijd voor het volgende bezoek. Evelien en Sebas kwamen op de koffie om Mio te knuffelen en op de foto te zetten. Ze waren een tikkie verlaat vanwege het lekkere weer en de drukte op de weg, maar dat mag de pret niet drukken uiteraard. Gelukkig waren de kittens nog wat moe van de overige bezoekjes, dus ze liet zich erg goed op de foto zetten.

Maar ook Evelien en Sebas moesten weer verder, dus nu kunnen de kittens lekker slapen.

Het was een vol weekend, maar ja dan hoef je je ook niet te vervelen.

Volgende week is het wat rustiger met bezoek, we moeten namelijk even een showtje pakken in Berlijn (oh wat erg haha) en dus komt Tia onze oppas de honneurs waarnemen. Dat betekent echter dat er geen bezoek verwacht wordt.

Oh, ja we hebben ook al voor Mio en Abyo een wegbreng afspraak gemaakt, een overduidelijk teken dat de 13e week in zicht komt

Groetjes,

Anneke & Richard


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s