Kitten verhuizing – Kittens moving

Hallo allemaal.
 
Het was zover. De kittens zijn 13 weken en dus zijn ze zover om te verhuizen.
 
Als eerste was gisteren Abyo aan de beurt. Abyo woont nog steeds in Almere en dat is dus lekker dicht in de buurt. Hij werd al vol verwachting opgewacht en was samen met Maru meer dan welkom. Hij heeft uitgebreid op schoot gezeten tijdens ons verblijf en tijdens het uitpakken van het noodrantsoen Tongue out. We hadden per ongeluk de verkeerde stamboom meegenomen en toe we later in de middag de goede stamboom even brachten lag hij al uitgebreid op de bank te slapen.  Jullie kunnen een kleine impressie krijgen in het fotoalbum van de verhuizing van Abyo. Wel heeft het nieuwe personeel besloten om Abyo een andere naam te geven en hij heet dan ook vanaf nu Peanut.
 
In de middag ging Mio verhuizen. Voor haar moesten we iets verder reizen omdat ze besloten heeft om in Utrecht te gaan wonen. Ook op Mio werd vol spanning gewacht. Nadat we haar uit de kooi gelaten hebben liep ze parmantig door de kamer. Ze voelde zich dus meteen ook erg thuis. Ook hier werd het overlevingspakket uitgepakt en dat vond madam toch ook wel erg leuk. Voor een foto impressie kunnen jullie in het desbetreffende fotoalbum kijken. Ook Mio krijgt een andere naam. Deze dame gaat Sushi heten. Als ze dan ook nog sushi te eten krijgt Hot, heeft ze het helemaal voor elkaar.
 
Vandaag was het de beurt aan Ching. Zij heeft Nieuw-Vennep uitgekozen als nieuwe woonplaats. Ching was wel helemaal brutaal. Ze paradeerde door de hele woonkamer en heeft ook direkt alle medebewoners bekeken. Vooral de cavia’s waren erg leuk. Ze kende deze viervoeters nog niet en dus moesten ze uitgebreid bekeken worden. Mickey vond ze wat minder verbazingwekkend omdat ze al katten kent uiteraard. Na de inventarisatie van het overlevingspakket was het ook weer tijd om terug te rijden omdat Ssoso natuurlijk nog thuis was. Voor een fotoimpressie kunnen jullie naar het bijgehorende fotoalbum kijken.
 
Ssoso moet nog even wachten. Zij verhuisd pas op de 2e kerstdag, dus dat verhaal houden jullie nog te goed.
 
In de tussentijd hebben we ook weer wat kerstversiering opgehangen. De kerstboom is nog steeds zonder ballen omdat we zo’n eigenwijs portret gekocht hebben die de boom iedere keer uitruimt. Met dank aan Kitty en Dominic Open-mouthed.
 

 

Groetjes,

Anneke & Richard

 


 
English will follow later on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s