Moncha’s kittens week 5

Hallo allemaal,

En ja hoor, weer zijn de kittens weer een week ouder. Vijf weken dus alweer. Het zijn in de tussentijd erg leuke propjes. Ze worden ook een stuk actiever.

Bij tijd en wijle mogen ze uit de kooi, maar uiteraard wel onder toezicht van een volwassene. Uiteraard zijn ze dan ook overal te vinden (of juist niet natuurlijk). Onder de bank, onder de kast, onder de tafel. Tot en met de keuken toe. Gelukkig zijn ze nog klein en dus ook snel moe. Ze gaan dan weer lekker terug naar hun mandje.

Ook worden ze tijdens het spelen wel wat wilder. Tot nu toe het eerste en gelukkig ook het enige “slachtoffer” is Rashidi. Hij heeft aan een worstel partijtje een traan oog overgehouden. Dat soort dingen gaan gelukkig wel snel over. Het bewijs van zijn “stoere” oog kunnen jullie natuurlijk op de foto’s zien.

Het eten ging net even wat minder deze week. Ze zijn er nog niet uit wat ze lekker vinden. Het blijft dus een kwestie van variëren, waarbij de voorkeur uit lijkt te gaan naar vis. Maar het blijven natuurlijk wel kittens dus morgen zal het wel kip of rund zijn.

Volgende week zijn ze ook aan de beurt voor hun eerste wormkuurtje. Dat appreciëren kittens altijd heel erg, dus daar zullen Moncha’s kinderen wel geen uitzondering op zijn. Gelukkig duurt dat nog wel een weekje. Normaal doen we dit op vier weken met Banminth. Maar we gaan nu Milbemax geven en dat mag pas vanaf zes weken.

Groetjes,

Anneke & Richard


English will follow a bit later

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s