Moncha’s kittens week 7

Hallo allemaal,

 Het heeft even geduurd, maar druk, druk, druk. We kwamen dus niet echt toe aan onze wekelijkse update.

De kittens zijn ondertussen erg gegroeid.  Er zijn er al twee door de kilo heen, dus dat is erg positief dacht ik zo. Ook zijn de kittens al voor de tweede keer ontwormd en dat gaat erg gemakkelijk sinds we  Milbemax gebruiken.

Eten is tegenwoordig ook lekker makkelijk. Bijna alles wat je neerzet eten ze wel, met een lichte voorkeur voor vis. Ook brokjes eten ze al en dan hoe groter hoe beter. De Hills kitten gaan het hardst op het moment.

Ze zijn lekker druk en de hele tijd onderweg als je ze loslaat. Ze slapen ook al in de grote krabpaal of lekker bij de honden op de bank. Voor de honden zijn ze dus ook niet bang.

Wat ze ook erg leuk vinden is het huishouden. Als je aan het stofzuigen bent vinden ze dat erg interessant en Zuberi wel helemaal en we hebben een Dyson dus erg stil is die niet. Ook het dweilen vinden ze leuk, je kunt dan zo lekker op de dweil gaan zitten en je verplaatst je dan automatisch door de hele kamer. Het enige nadeel zijn natuurlijk de natte billen. Na de poets ronde moeten ze natuurlijk wel weer even in de kooi, omdat ze ook nog veel moeten slapen. Het blijven natuurlijk nog wel baby’s.

Moncha is ze nog steeds niet zat, maar ze is wel erg moe van de kittens. Ze wordt spreekwoordelijk opgegeten door de kleintjes. Gelukkig kan ze meestal nog wel een plekje vinden om lekker te gaan slapen en waar de kittens haar niet kunnen vinden (voor een paar minuutjes).

Aan staatsieportretten zijn we door omstandigheden niet toegekomen, wel hebben we een aantal foto’s uit het “dagelijkse” leven geplaatst.

Groetjes en tot volgende week,

Anneke & Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s