Kittens Moncha week 8

Hallo allemaal,
 
 
Dit keer komt het bericht wat sneller Smile.
Het gaat erg goed met de kittens, je kunt ze al goed buiten de kooi laten en ook de grote katten zijn er aan gewend, alhoewel dat kleine grut erg lastig kan zijn Tongue out.
 
Als de kooi ‘s-ochtends opengaat hebben ze niet eens tijd om het verse eten te eten. Spelen gaat voor. In de recordtijd van 0,01 seconden zijn de kittens over het hele huis verspreid.
Ook groeien doen ze erg goed. Er zijn er al drie van de vier boven een kilo. Zoals gezegd zijn ze ook al twee keer ontwormd.
 
Wel hebben ze "regelmatig" last van een loop oog. Er is namelijk niets leuker dan de ogen van je broer of zuster dicht te meppen en dan vervolgens er boven op te duiken voor het afmaken van de strijd Tongue out.
 
We hadden deze week ook twee kittens die wat last hadden van diarree. Ze krijgen nu van alles en nog wat te eten en uiteraard het eten van de grote katten laten ze ook niet staan. Gelukkig gaat dat met Finidiar snel de goede kant uit. En dat beetje ongemak mag de pret niet drukken vinden de ukken dus die blijven gewoon lekker doorspelen en rennen.
 
Ze hebben afgelopen week overigens ook een racebaan gekregen. Een complete dubbele achtbaan met 4 ballen en een massagecenter en krabplek. Genoeg om je mee te vermaken dus. Gelukkig vonden ze het "speeltje" wel leuk, dus ze gebruiken het uitgebreid.
 
Groetjes,
 
Anneke & Richard
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s