Kittens Moncha Week 10

Hallo allemaal,

De kittens zijn al weer 10 weken oud en het begint dus alweer op te schieten. Het grut is lekker druk en is dus ook een groot deel van de dag op pad. Ze hebben zo ongeveer de hele benedenverdieping ter beschikking en daar maken ze dan ook gretig gebruik van. Gelukkig is het zoeken van de kittens wel erg makkelijk omdat ze ook lekker lawaaiig zijn. Of ze zijn met een balletje aan het voetballen of met een ander speeltje onderweg.

Ook de achtbaan die ze hadden gekregen valt nog steeds in de smaak. Het is erg leuk om de balletjes rond te sturen. Het voordeel is namelijk dat ze vanzelf ook weer terugkomen en daardoor dus ook niet te vermoeiend is.

Ook zijn de kittens al buiten geweest. Gisteren was het lekker weer en niet te winderig en dus dachten we, hup naar buiten het grut. Het was een groot feest. Rennen en vliegen door de tuin en  overal onderdoor en overheen. Uiteraard waren ze ’s-Avonds wel erg moe maar dat is logisch als je zo in de buitenlucht bent geweest. De foto’s van het feest kunnen jullie in het fotoalbum zien. Neem wel even de tijd, het zijn er namelijk nogal veel geworden Tongue out.

Ook vandaag mochten ze even buiten spelen vanwege het feit dat het nog steeds mooi weer was. Misschien is het morgen ook weer een mooie dag en dan mogen ze weer even naar buiten.

Ook hebben we een klein oosters talent gevonden, onze eigen karate-kid Zuberi.

 

 

Groetjes,

Anneke & Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s