Kittens Moncha week 11

Hallo allemaal,

De klok tikt genadeloos door. De kittens zijn ondertussen al weer 11 weken oud en ze gaan als de brandweer. En dat niet alleen met hun gewichten. Als de kittens losgelaten worden na de nacht of na hun middagdutje zie je alleen nog maar een blauwe of zwarte streep al naar gelang het kitten uiteraard. De kittens vinden het super als ze de tuin in mogen. Een klein nadeeltje is wel dat als ze niet naar buiten mogen, ze voor de deur gaan zitten schreeuwen.

Ondertussen zijn de kitten al weer ontwormd en morgen komt tante DA weer langs voor de tweede enting en uiteraard ook hun chip.

Omdat de kinderen zo erg verandert zijn zetten we ze nog maar een keertje op een rijtje.

Als eerste Malkia Zalika. Dit is een (vinden wij) een erg mooie poes die wij in onze cattery op gaan nemen. De reden hiervoor is dat we moeder Moncha laten helpen en we wel graag haar lijnen willen bewaren en omdat ze een mooi getypeerde kat is met een goed formaat. Ze is blauw gestreept met wit.

 

Daarna hebben we Maliki Kamari. Dit is een mooi getypeerd katertje in de kleur blauw gestreept met wit. Hij is niet de grootste uit het nest maar wel een katertje die goed in verhouding is en ook een mooi hoofd heeft, qua oren, muzzle en dip.

 

Verder hebben we Maliki Zuberi. Dit is een zwart zilver gestreept katertje met witte voeten. Ook hij heeft een erg mooi hoofd met wel erg mooie oren.

 

Als laatste Maliki Rashidi. Ook hij is blauw gestreept met wit. Hij is de jumbo uit het nest. Hij heeft een mooie muzzle en mooie oren.

 

Al met al een heerlijk nest. Ze hebben allemaal erg open karakters en dat is wel lekker. Ook de honden zijn totaal niet eng natuurlijk, er is namelijk bijna niets leuker dan over de honden heen te rennen. Alleen het buiten spelen uiteraard, want dat blijft toch nog leuker.

 

Groetjes,

 

Anneke & Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s