Kittens Moncha week 12

Hallo allemaal,

Afgelopen week was het nog steeds lekker weer hier in Almere. De kittens konden lekker buitenspelen met alle andere katten zoals jullie op de foto’s kunnen zien. Ze vinden het erg lekker om buiten rond te rennen en ook de molshoop die we hebben is erg interessant. Je kunt lekker graven in dat zand en het is ook lekker zacht om in te gaan liggen. Gelukkig is het wit zand en geeft het dus wat minder rotzooi in de vacht.

Sinds gisteren is het weer wat minder, het regent namelijk. De consequentie van dit weer is dat de katten en dus ook de kittens netjes binnen moeten spelen. En jullie raden het al, daar zijn ze het niet altijd mee eens. Als er een vogeltjes te zien is of als er een blaadje rond waait kun je zien denken. En ze denken dus niet van laten we lekker binnen blijven.

Zaterdag gaan we Zuberi wegbrengen en we zijn al druk bezig met de voorbereidingen. De basis voor het overlevingspakket is al binnen en de rest kunnen we donderdag en vrijdag nog kopen. De dvd met foto’s moeten we nog branden, maar dat kan ook nog. Gelukkig zijn het niet zoveel foto’s, slechts een stuk of achttienhonderd. En uiteraard moet de handleiding nog geschreven worden. Gelukkig is daar ook al een groot deel van klaar.

Voor Rashidi en Kamari moeten we dezelfde exercitie ook nog doen, alleen zoeken we voor deze beide heren nog steeds een geschikt adres. We hebben al wel aanvragen gehad maar het probleem is dat mensen ze of voor de fok willen en dat willen wij niet of niet meer terug reageren op het antwoord op hun vragen. Maar ja, dat zal de tijd wel zijn.

Gelukkig zijn het wel twee erg leuke katertjes, lekker brutaal en ondernemend. Ze houden wel van lawaaiige speeltjes. Zelf vinden ze dat uiteraard wel meevallen, omdat de Dyson volgens de heren nog meer lawaai maakt en daar klagen ze ook niet over. Ook vinden ze het lekker om van tijd tot tijd op schoot te zitten of lekker geknuffeld te worden. Qua eten hebben ze uiteraard wel een dure smaak, maar het zijn uiteraard wel kleine koninkjes en dan mag dat uiteraard Verhit.

Groetjes,

Anneke & Richard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s